Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Si Mos Craciun e compatibil cu noi!

by admin on December 23rd, 2010

Un top de hartie foto glossy GRATIS de la SKYPRINT!
Pentru ca toata atentia noastra este indreptata spre clienti, incercam sa venim in preintampinarea nevoilor acestora. SkyPrint ofera GRATIS pe tot parcusul lunii decembrie, un top de hartie foto glossy, tuturor celor care comanda un cartus inkjet.
Indiferent de valoarea comenzii sau de numarul de cartuse inkjet comandate, veti primi automat un top de hartie pentru printarea pozelor voastre. Ia-ti singur cadoul de Craciun de la SkyPrint, comandand cartuse inkjet pentru imprimanta ta!
De ce sa platesti mai mult, cand calitatea e aceeasi ?
In urma numeroaselor studii de piata s-a constatat ca in Romania cumparatorii considera pretul ca fiind cel mai important criteriu în achiziţionarea unui produs, acesta fiind urmat de calitatea produsului. Avand ca reper aceste doua criterii, SkyPrint a reusit sa obtina echilibrul perfect intre calitate şi pret, devenind astfel lider pe piata cartuselor compatibile.

Valoarea calitativa a cartuselor compatibile SkyPrint este recunoscuta prin certificatele ISO-9001 (Managementul Calitatii, eliberat de TUW Austria), ISO-14001 (Sistemul Managementului de Mediu – eliberat de TUW Austria), standarde europene pentru masurarea capacitatii cartuselor inkjet si laser: ISO-19752, ISO-19798, ISO/IEC-24711, Certificare testare STMC, Certificat integral de calitate.

Sursa: Antena3

Posted in Sky Group

1 Comentariu

  1. [...] Sky Print Printeaza lumea ta ! Skip to content HomeContactSkyPrint.ro ← Si Mos Craciun e compatibil cu noi! [...]

    Pingback by Si Mos Craciun e compatibil cu noi! | Sky Print — 23/12/2010 @ 2:19 am

Lasa un comentariu