Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

AI CUMPARAT CARTUSE SKYPRINT? ITI MULTUMIM CA NE-AI AJUTAT SA FACEM O FAPTA BUNA!

by skyprint on March 10th, 2015

A-i ajuta pe cei din jurul nostru ne este astazi la indemana multora dintre noi si nu necesita din partea noastra un efort financiar considerabil. Si totusi, din cauza timpului limitat, sau a lipsei de incredere in diferite initiative publice, acest lucru nu se intampla. Pornind de la aceste premize, a luat fiinta Asociatia ELPIS, un proiect social ce isi propune sa readuca in atentia opiniei publice faptele de caritate, dar si sa ofere tuturor partenerilor o transparenta maxima in privinta gestionarii fondurilor.


Principalul partener al nostru este Compania Sky Group, care a luat o decizie indrazneata. Practic, Sky Group (prin brandul SkyPrint) a hotarat sa cedeze un procent de 10% din cifra de afaceri catre Asociatia ELPIS. SkyPrint, liderul national pe piata de consumabile pentru imprimante. Astfel, de cate ori achizitionati consumabile pentru imprimante inkjet, laser si copiatoare de la SkyPrint, 10% din suma platita de client este convertita in “fapte bune” realizate de Asociatia ELPIS. Cum consumabilele pentru imprimanta sunt produse de larg consum, folosite pe scara larga atat de companii, cat si de persone fizice, puteti oferi ajutorul dumneavoastra persoanelor aflate in dificultate intr-un mod foarte simplu: prin achizitia cartuselor marca SkyPrint
ELPIS, sau cat de simplu e sa readuci speranta in viata semenilor
Elpis reprezenta Zeita Speranta in mitologia greaca, fiind singura sansa ramasa oamenilor dupa ce a fost desfacuta cutia Pandorei. Astazi, multi dintre semenii nostri au nevoie doar de niste gesturi simple, care le pot reda lor speranta si increderea in viitor, iar noua bucuria de a ajuta si de a imparti cu ceilalti.
Pentru bolnavii de cancer dintr-o clinica din Timisoara, speranta a insemnat dotarea celor 16 saloane cu televizoare. In cazul unui grup de copii dintr-un Centru al Familiilor fara adapoost, speranta a fost ocazia de a viziona, pentru prima data in viata, un film 3D. Laptopul primit de Craciun de un tanar talentat dintr-un centru de plasament a insemnat fericirea, speranta si puterea de a merge inainte. Iar pentru cei cativa zeci de copii proveniti din familii fara venituri ce frecventeaza cantina sociala Margina, din judetul Timis, speranta de zi cu zi o reprezinta masa calda primita aici. Toate acestea reprezinta cazuri sociale in care Asociatia ELPIS s-a implicat pentru a incerca sa le ofere celor mai putin norocosi un semn al sperantei si al increderii in solidaritatea semenilor.
In nume tuturor, iti multumim ca esti client SkyPrint si partener de fapte bune!

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu