Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

SkyPrint livreaza in Bucuresti, orice comanda in numai 2 ore!!!

by skyprint on February 23rd, 2015

Intr-o piata dominata de fluctuatii si instabilitate, Sky Print a reusit sa mentina constant ritmul de expansiune. Prin urmare incepand de azi, s-a deschis in Bucuresti – Chiajna, str Industriilor nr.10, Centrul Logistic Otter Ilfov, un depozit care va scurta timpul de livrare a comenzilor.

Datorita cererii mari si pentru a reduce timpul de asteptare, am pus la punct un sistem externalizat de expediere. De acum, orice comanda cu livrare in Bucuresti va ajunge in maxim 2 ore de la confirmarea comenzii.
Mai mult, SkyPrint a initiat o modalitate inedita de fidelizare, astfel incat la sfarsitul fiecarei luni, se pot oferi vouchere de reducere la altex, paralela45, emag sau OMV. Toate detaliile despre sistemul de fidelizare vi le pot oferi reprezentatii de vanzari.

SkyPrint se preocupa permanent de cresterea calitatii serviciilor, de imbunatatirea constanta a relatiei cu clientii si crearea unui mediu de business propice dezvoltarii parteneriatelor de lunga durata. Mai multe informatii pe www.skyprint.ro

SkyPrint- printeaza lumea ta! https://www.youtube.com/watch?v=pD4awbTI9Ow

Posted in Uncategorized

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu