Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Imprimanta Pantum P3000 Series, distribuită în România prin SkyPrint: Varianta ideală pentru printare în reţea

by skyprint on February 24th, 2015

Performanţă, viteză, fiabilitate: sunt calităţi pe care ni le-am dori atunci când achiziţionăm o imprimantă. SkyPrint, liderul din România în domeniul cartuşelor compatibile, oferă clienţilor săi imprimantele marca Pantum, liderul absolut în acest domeniu şi un reper greu de egalat pe piaţa mondială de profil. SkyPrint este unicul distribuitor din România al imprimantelor Pantum, putând oferi atât distribuitorilor, cât şi clienţilor finali, un pachet complet de produse de calitate.

Modelul Pantum P3000 Series este imprimanta ideală atunci când se are în vedere utilizarea acesteia într-o  reţea. Acest produs permite printarea în reţea fără a se întrerupe activitatea, având o productivitate mărită datorată fiabilităţii şi vitezei de excuţie. P3000 Series are un timp de 8,5 secunde la prima pagină printată şi o viteză de până la 33 ppm.

Acest model are cel mai bun cost per pagină, dar şi cel mai mic cost de întreţinere din categoria sa. Beneficiind de un certificat Energy Star, Pantum P3000 Series reduce costurile hârtiei la jumătate, datorită sistemului său duplex.

Imprimanta vine la pachet cu un cartuş starter de 3.000 de pagini direct în cutie, fiind integrată în gama imprimantelor cu o productivitate mărită. P3000 Series vine însoţită de un cablu USB şi un kit de instalare. Driverul este foarte uşor de instalat, imprimanta devind funcţională doar cu o singură apăsare de buton.

SkyPrint, în calitate de unic distribuitor al imprimantelor Pantum în România, vă invită să vizitaţi site-ul www.skyprint.ro pentru a fi la curent cu oferta detaliată de imprimante şi cartuşe de imprimantă compatibile. Toate produsele noastre oferă garanţia calităţii, fiind certificate de toate instituţiile abilitate.

Pantum este liderul pieţei mondiale a imprimantelor, dominând de 30 de ani piaţa globală de profil. Toate imprimantele Pantum sunt robuste, fiabile şi accesibile, reprezentând un vârf de gamă la fiecare categorie. În România, unicul distribuitor al imprimantelor Pantum este compania SkyPrint.

Posted in Uncategorized

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu