Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Riscurile la care te expui daca vinzi / folosesti produse nepatentate

by skyprint on February 19th, 2015

In toate domeniile, dreptul de propietate intelectuala si bretele de inventie , patentele, sunt utilizate si de catre terti doar baza unor dispozitii si reguli foarte bine definite.

In materie de consumabile, marii producatori au inceput deja o “vantoare” impotriva celor care utilizeaza si comercializeaza copiile fidele ale produselor pe care acestia (producatorii) le-au patentat.

Cazuri concrete de tragere la raspundere se desfasoara (unele sunt deja finalizate) in Europa unde Canon si Samsung au inaintat procese in Franta, Uk, Olanda, Germania, Rusia, etc , acuzand diverse companii ca au vandut / folosit cartuse ce le copiau patentele. Daunele solicitate sunt de ordinul a milioane de euro.

Si in Romania, producatorii de consumabile, au demarat inregistrarea brevetelor. Comercializarea si utilizarea cartuselor “clona” va atrage dupa sine consecinte grave asupra tutuor fimelor implicate, legea sanctionad aspru abaterile in acest domeniu. Exemplu: daca esti un distribuitor/onsumator de consumabile si folosesti produse ce nu sunt certificate, risti sa fii parte integranta intr-un proces in care argumentul.“nu am stiut” nu te apara! Actionarea companiilor in instanta nu se face dupa marimea acestora ci prin diverse critetii random.

Chiar daca firma ta nu este vizata si actionata in justitie, dar comercializezi pe piata produse care fac parte dintr-un proces, indirect si imaginea ta ca distribuitor a acestor produse va fi afectata. Clientii tai vor pune sub semnul indoielii legalitatea vanzarii si va subrezi increderea in compania ta si produsele/solutiile oferite.

Pentru a veni in preintampinarea unor astfel de situatii, SKYPRINT s-a asigurat ca toate produsele pe care le comercializeaza sunt 100% sigure, fiind produse originale NON-OEM. Solutia SKYPRINT ofera calitate si siguranta tuturor partenerilor sai. Pentru mai multe detalii puteti contacta oricand departamentul de vanzari.

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu