Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Imprimanta Pantum P2000 Series, distribuită în România prin SkyPrint: Modelul ideal pentru un volum mare de printare

by skyprint on February 20th, 2015

Performanţă, viteză, fiabilitate: sunt calităţi pe care ni le-am dori atunci când achiziţionăm o imprimantă. SkyPrint, liderul din România în domeniul cartuşelor compatibile, oferă clienţilor săi imprimantele marca Pantum, liderul absolut în acest domeniu şi un reper greu de egalat pe piaţa mondială de profil. SkyPrint este unicul distribuitor din România al imprimantelor Pantum, putând oferi atât distribuitorilor, cât şi clienţilor finali, un pachet complet de produse de calitate.

O imprimantă robustă, fiabilă şi accesibilă: este descrierea cea mai corectă a modelului Pantum P2000 Series. Aceasta este construită special pentru a rezista la un volum lunar mare de printare, beneficiind de cel mai bun cost pe pagină din categoria sa.

P2000 Series are un volum lunar de printare de până la 20.000 de pagini, dar şi un volum lifetime de 100.000 de pagini, ambele repere find de la două, până la patru ori mai mari decât la oricare alt produs concurent.

Imprimanta P2000 Series îţi oferă siguranţa că ziua de muncă nu va fi întreruptă de blocările de hârtie, primind calificative mari şi certificat de încredere de la Buyers Laboratory . Instalarea ei se face extrem de simplu, softul fiind unul intuitiv. Pentru o experienţă plăcută de printare, modelul Pantum P2000 Series reprezintă o alegere excelentă.

SkyPrint, în calitate de unic distribuitor al imprimantelor Pantum în România, vă invită să vizitaţi site-ul www.skyprint.ro pentru a fi la curent cu oferta detaliată de imprimante şi cartuşe de imprimantă compatibile. Toate produsele noastre oferă garanţia calităţii, fiind certificate de toate instituţiile abilitate.

Pantum este liderul pieţei mondiale a imprimantelor, dominând de 30 de ani piaţa globală de profil. Toate imprimantele Pantum sunt robuste, fiabile şi accesibile, reprezentând un vârf de gamă la fiecare categorie. În România, unicul distribuitor al imprimantelor Pantum este compania SkyPrint.

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu