Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Mai avem nevoie si de… print

by skyprint on April 3rd, 2014

Mai avem nevoie si de… print: Totul despre revolutia printului in Romania

Odata cu explozia internetului si a mediului virtual, cantitatea printurilor realizate a scazut. Acest lucru nu face decat sa ne bucure, deoarece beneficiile sunt multiple, atat pentru mediul inconjurator cat si pentru rezolvarea problemelor de depozitare si arhivare.

Totusi, in continuare nevoia de print ramane, indiferent ca vorbim de formularele tipizate de la administratiile locale, de multiplicarile necesare in tribunale, de teancurile de cursuri in complexele studentesti si centrele universitare etc.

Pornind de la aceasta nevoie, Sky Group (lider in piata de cartuse echivalente cu originalul) si-a propus sa revolutioneze piata de print din Romania, aducand pe piata un dispozitiv multifunctional de printare.  Lansarea oficiala a produsului in Romania a avut loc pe 14 martie, la Sibiu, in cadrul unei conferinte la care au participat peste 100 de parteneri ai Sky Group.

De ce dispozitivul de printare este unic pe piata si ce beneficii aduce atat distribuitorilor cat si utilizatorilor, puteti afla din interviul de mai jos, cu dl Bogdan Ghibea – general manager la Sky Group:

Intrebare: “D-le Ghibea ce este acest dispozitiv multifunctional de printare si ce aduce el nou pe piata din Romania?”

Raspuns: Acest dispozitiv este multifunctional, avand functii de copiere, multiplicare, scanare si printare documente si imagini. Totodata acesta poate fi customizat la cerere in sensul implementarii din punct de vedere al soft-ului, cu module suplimentare, unde putem enumera, dar fara a ne limita la acestea -  cloud computing, plata facturi, conexiune bluetooth, emitere polite de asigurare RCA prin simpla scanare a talonului masinii, incarcari cartele telefonice etc. Dispozitivul a fost conceput si cu un ecran tip LCD de 21” ca si spatiu destinat pentru publicitate.

In ceea ce priveste castigul generat, din calculele si testele efectuate estimam ca doar din cele doua functii de baza , printare si publicitate,  acesta va fi de minim 2.500 – 3.000 Euro/lunar.

Intrebare: “Sky-Grup ofera prin acest dispozitiv o afacere la cheie, exista niste conditionari in acest sens?

Raspuns: Avand in vedere, ca amprenta la sol a Print Kiosk-ului este de doar 1 mp, amplasarea lui in zone cu trafic ridicat (universitati, institutii publice, mall-uri …) va fi extrem de facila. Este nevoie doar de spatiu interior ferit de umezeala si acces la o sursa de electricitate.

Cat priveste solutia financiara, aceasta intr-adevar poate fi considerata ca fiind la cheie, deoarece in functie de posibilitatile financiare ale clientului avem la dispozitie trei variante de finantare. In plus clientul nu numai ca beneficiaza de acest produs testat si customizat dupa cerintele sale, ci i se asigura asistenta after sales.

Intrebare: Care ar fi aceste beneficii after – sales?

Raspuns : Toti partenerii nostri trebuie sa stie ca pe intreaga perioada a colaborarii, Sky Group va oferi o serie de servicii gratuite si anume : mentenanta soft, interventii remote pentru setari diverse, update gratuit pentru versiuni noi de soft care includ si modulele noi, service in cazul in care apar probleme de hard, customizare alerte si rapoarte generate, materiale de prezentare Kiosk (fluturase, pliante, cataloage)

Intrebare: “ Daca sunt un utilizator al dispozitivului, am nevoie de ceva indicatii speciale?

Raspuns: Dispozitivul a fost gandit de o maniera in care utilizarea lui sa fie extrem de facila si accesibila. Astfel, acesta  a fost dotat cu Touch Screen, iar primul ecran al interfetei cu utilizatorul ofera optiunile principale de: scanare, documente tipizate, printare de pe card/usb, informatii utile, documente pentru printat. Tot legat de accesibilitate acesta este prevazut pentru a accepta orice tip de plata, avand acceptor de numerar, acceptor monede cat si terminal de plata Verifone pentru plata cu Card Bancar.

Pentru mai multe detalii despre acest concept si despre posibilitatile de castig, in conditiile incheierii unui parteneriat cu Sky Group le puteti gasi accesand www.skyprint-kiosk.ro si www.skyprint-kiosk.eu

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu