Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Tehnica remanufacturare Brother TN-135

by admin on June 25th, 2012

1. Se indeparteaza fata cartusului apasand de clema cu o surubelnita. Precum in imagini.

2. Pe partea cu rotite indeparteaza cele 2 suruburi si indeparteaza capacul.

3. Pe cealalta parte, folosind o surubelnita dreapta indepartati cu atentie bucsa si arcul.

4. Pentru a indeparta developer roller-ul ridica de siguranta alba pe partea cu rotite. Pe cealalta parte indeparteaza surubul care o retine si scoate capacul.

5. Acum se poate indeparta developer roller-ul. Se curata cu o bucata de material de bumbac fina imbibata in apa. Nu se folosesc chimicale.

6. Va recomandam sa nu indepartati doctro blade-ul, sigiliul se poate rupe. Folosind un betisor cu vata imbibat in apa curatati cu atentie doctor blade-ul in pozitia lui. Desigur, lasati sa se usuce inainte de a continua alta operatiune. Folositi mare atentie pentru aceasta etapa.

7. Carcasa poate fi acum aspirata de ramasitile de toner.

8. O data aspirata carcasa se asambleaza cartusul in ordine inversa. Cand asezati develloper roller-ul inapoi in pozitie este important sa adaugati niste vaselina pentru a preveni frecarea intre developer si doctor blade. Pudrati developer-ul cu toner folosit la refilare.

9. Exista doua rotite de pozitie de capacitate mica si capacitate mare. (vezi foto). Celelalte rotite se aseaza precum in poza de mai jos.

10. Gata de refilare – se indeparteaza sigiliul de pe capacul rezervorului de toner. Se indeparteaza cu un cleste capacul. Se introduce toner.

11. Nu are chip pentru a fi inlocuit. Se ataseaza fata cartusului.

Posted in Imprimante, Stiri

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu