Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Spune NU actualizarilor de firmware – NU OEM firmware

by skyprint on June 24th, 2011

Spune NU actualizarilor de firmware OEM.

Nu fiti indiferent in ceea ce priveste atentionarea clientilor dumneavoastra sa spuna NU actualizarilor de firmware. Acest lucru este vital pentru afacerea dumneavoastra cu cartuse remanufacturate in derulare.

Protejarea clientilor si a afacerii dumneavoastra este de cea mai mare importanta. Modificarile aduse imprimantei clientului final de catre OEM poate duce la imposibilitatea acceptarii in imprimanta a cartuselor remanufacturate.

Mesajul nostru este simplu, spuneti-le clientilor dumneavoastra sa nu accepte NICIO modificare a imprimantei lor. Daca sunt multumiti de performanta imprimantei, nu se vor bucura de niciun beneficiu, acceptand actualizarile firmware deghizate in actualizari de produs, imbunatatiri de sistem ori optimizari ale imprimantei, indiferent care ar fi formularea utilizata de OEM-uri.

Daca utilizatorul final doreste sa se asigure ca ramane cu posibilitatea de a opta pentru utilizarea unui cartus remanufacturat, trebuie sa spuna Nu ORICAROR si tuturor modificarilor oferite de Lexmark® ori Samsung®, Dell® sau IBM®.

Posted in Uncategorized

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu