Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Imprimanta Lexmark S815 Genesis

by skyprint on February 17th, 2011

De mult nu a mai aparut pe piata un producator care sa vina cu o inovatie. Asta a facut Lexmark cu Genesis S815.
Lexmark a scos scanerul mecanic prezent in toate multifunctionalele si l-a inlocuit cu un device electronic ce functioneaza precum un aparat foto digital, denumit Flash Scan, deoarece poti scana o pagina intreaga instant. Datorita acestui lucru Lexmark a reusit sa creeze o imprimanta pe verticala. Daca principala ta activitate este de a scana documente, Lexmark Genesis S815 este perfecta, datorita scanului instant. Dispune de un afisaj cu touch de 4.3 inch.

imprimanta lexmark s815 Genesis

Design imprimanta: Inca de cum desfaci coletul observi ca nu este o imprimanta multifunctionala obisnuita. Cu aspectul sau inalt, elegant si in unghi, seamana foarte mult cu un monitor, mai degraba a imprimanta. Iti ia un timp sa realizezi pe unde intra hartia si pe unde iese. Datorita designului ei pe verticla ocupa un spatiu foarte mic pe birou. Singurul ei dezavantaj este utilizarea ei sub birou, fiind inalta si alimentarea cu hartie se face pe sus. Dar de ce sa stea sub masa la cat este de aratoasa? Cu o greutate de 8.7 kg este usoara pentru clasa ei. Plasticul nu este de proasta calitate, se simte robust. Pe lateral, veti gasi un singur slot pentru carduri de memorie care accepta aproape orice format card, cu exceptie CompactFlash. Exista, de asemenea, un port USB care poate functiona fie cu drive-uri flash USB sau o conexiune PictBridge camera.

imprimanta lexmark s815 Genesis

Interfata de utilizare: Interfata imprimantei consta dintr-un ecran touch color de 4.3 inch si sase butoane iluminate. Butoanele iluminate prevad sarcini operationale de baza (de alimentare, Start, Cancel, si Ajutor), precum si navigarea prin meniuri (Back si Home). Ecranul tactil ofera un sistem de control bine proiectat, cu icoane mari, pline de culoare si text usor de inteles. Daca sunteti in cautare de o imprimanta pentru cineva care nu are nici o legatura cu tehnologia, acest model de imprimanta ar putea fi o alegere foarte buna. Chiar si copiii mici ar putea sa poata descifra diverse functii.

imprimanta lexmark s815 Genesis

Instalarea: Usor de instalat. Dispune de 4 cartuse color usor de identificat si introdus in imprimanta. Nu ai cum sa gresesti introducerea lor in imprimanta. Instalarea pe USB si Wireless este foarte usoara, nu o sa intampinati nici un fel de probleme la instalare.
Performanta la printare: Este cam inceata la text fata de competitori, dar ofera o calitate a textului foarte buna. Viteza de printare a fotografiilor este mai buna. Calitatea fiind de asemenea buna. Chiar si pe hartie foto calitatea este buna. Singurul dezavantaj este costul per pagina destul de mare, datorita pretului cartuselor originale.
Scanarea si copierea: Scanarea, datorita sistemului Flash Scan este foarte rapida. Singurul dezavantaj la scanare este lipsa unui feeder automat. La capitolul copiere sta mai prost. Desi scaneaza repede, viteza de printare este inceata.  Calitatea copiilor pe hartie normala este relativ buna. Nu sunt de un negru mat la text, mai mult spre gri. Daca se face o copie foto pe hartie glossy calitatea este foarte buna.
In concluzie imprimanta Lexmark Genesis S815 are o viteza mare de scanare, un design revolutionar, o interfata de interactiune foarte usoara si inovativa. Pe de alta parte pretul mare al imprimantei, pretul consumabilelor, costul per pagina mai mare decat al competitorilor este un dezavantaj major ca si imprimanta, dar daca nu folosesti functia de imprimare asa de des si ai nevoie de un scaner rapid, este excelenta.

Desigur pe www.skyprint.ro gasiti cartuse compatibile si metode de refilare.

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu