Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Imprimanta foto Epson Stylus Photo PX820FWD

by skyprint on February 25th, 2011

imprimanta Epson Stylus Photo PX820 FWD

Imprimanta Epson Stylus Photo PX820FWD este o imprimanta foto de top lansata de Epson. Este voluminoasa, dar de inaltime scazuta.  O usoara umflatura scoate la iveala ADF-ul (Automatic Document Feeder). Scanerul este flatbed si este usor cufundat in spatele unei margini inaltate, care contine un panou mare touch control.

imprimanta Epson Stylus Photo PX820 FWD

Dispune de un display cu touch mare de 89mm, cu butoane afisate, care se lumineaza cand pot fi actionate. Touchscreen-ul poate arata meniuri, instructiuni si imagini de mari dimensiuni, utile de pe carduri de memorie sau drive-uri USB. Atat ecranul si panoul sunt sensibile si nu trebuie sa se aplice presiuni pentru a recunoaste comanda.
Sub panou se afla 2 tavi de hartie. Una pentru 120 de coli A4 si o tavita pentru fotografii, care se selecteaza automat cand doresti sa printezi pe hartie foto.

Unul din cele cateva butoane fizice scoate la iveala un holder pentru CD-uri si DVD-uri. Printarea pe CD/DVD este o functie standard la aceasta imprimanta.

imprimanta Epson Stylus Photo PX820 FWD

In dreapta tavitei de hartie se observa locul pentru card-uri. Suporta Compact Flash, SD, Memory Stick Pro Duo si xD.  In spate se observa porturile LAN, Fax, USB. Imprimanta vine standard cu retea wireless usor de configurat. Pe display apare o tastatura virtuala pentru a forma numerele pentru functia de fax.

imprimanta Epson Stylus Photo PX820 FWD

Este o imprimanta cu sase culori, light cyab si light magenta pe langa cele patru standard, black, cyan, magenta si yellow.
Calitatea imprimarii este ok, o viteza buna pentru o imprimanta inkjet, dar la o inspectie mai atenta se observa mici “picaturi” de cerneala langa text. Textul, in modul Draft, este light, nu este de un negru opac.
Imprimarea foto pe hartie normala este ok, dar adevarata valoare a imprimantei se vede la printarea fotografiilor pe hartie foto. Culorile sunt naturale si bine echilibrate si exista un bun nivel de detaliu in toata gama de saturatie.
Pe scurt este o imprimanta de ultima generatie de la Epson, la care nu ai ce sa ii mai ceri la capitolul dotari si functii. Duplex, feeder automat, printare pe CD/DVD, wireless, touchscreen, dar totusi costurile de achizitie si intretinere nu o fac imprimanta perfecta.

Pe www.skyprint.ro gasiti detalii tehnice despre aceasta imprimanta, precum si consumabile.
Consumabile imprimanta:
Cartus Black T0801 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD
Cartus Cyan T0802 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD
Cartus Magenta T0803 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD
Cartus Yellow T0804 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD
Cartus Light-Cyan T0805 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD
Cartus Light-Magenta T0806 pentru: imprimanta Epson Stylus Photo PX720WD si Stylus PX820FWD

Nici un comentariu

No comments yet.

Lasa un comentariu