Recenzii Imprimante, Informatii
Utile si Accesorii click aici

Calitatea si garantia cartuselor compatibile, numai la SkyPrint!

by admin on January 12th, 2011

In orice afacere, cele mai importante lucruri sunt calitatea produsului si pretul acestuia. Cand aceste doua calitati se regasesc in acelasi brand, se poate vorbi de o afacere de succes, indreptata spre interesul clientilor sai. Astfel, potrivit principiului de mai sus, pe piata cartuselor compatibile din Romania exista un singur lider: SkyPrint. Acesta ofera cartuse compatibile de o calitate echivalenta cu originalele, dar la un pret mult mai mic.
SkyPrint este un brand ce apartine grupului SkyGroup. SkyPrint s-a axat spre a oferi pietii din Romania cartuse compatibile pentru toate brandurile importante (Hp, Canon, Lexmark, Xerox etc.).
Deoarece pe piata au aparut produse compatibile de calitate indoielnica, SkyPrint si-a orientat cea mai mare parte din resurse spre calitatea produselor. Au fost alesi cei mai buni producatori de cartuse compatibile din Asia si Europa pentru a fi siguri ca va oferim un produs care respecta cele mai exigente norme de calitate.
Am testat si certificat produsele SkyPrint la TUV Austria, institutie recunoscuta international pentru rigurozitatea si valoarea ei. Iar plusul de valoare al cartuselor SkyPrint este dat si de garanţia oferita produselor si echipamentului.
Alegeti sa folositi cartuse compatibile SkyPrint si astfel veti reusi sa economisiti din bugetul dumneavoastra, obtinand o calitate excelenta a printului si siguranta imprimantei

Sursa: Antena3

Posted in Sky Group

1 Comentariu

  1. [...] Sky Print Printeaza lumea ta ! Skip to content HomeContactSkyPrint.ro ← Calitatea si garantia cartuselor compatibile, numai la SkyPrint! [...]

    Pingback by Calitatea si garantia cartuselor compatibile, numai la SkyPrint! | Sky Print — 12/01/2011 @ 12:57 am

Lasa un comentariu