Contul meu

Bun venit

Platforma licitatii

Din dorinta de a va putea oferi cele mai bune solutii la nevoile dvs, am realizat o platforma a carei adresabilitate sa fie mai larga decat obiectul nostru principal de activitate si anume - consumabilele pentru imprimante inkjet si laser. Aceasta platforma asigura legatura intre CERERE ( nevoia dvs ) si OFERTA ( computer shop-urile din tara ).
De cate ori nu ati cautat pe diferite site-uri cel mai mic pret, iar in momentul in care credeati ca ati facut cea mai buna alegere ati aflat de la un prieten sau ati descoperit ulterior o oferta mult mai avantajoasa?

Aceasta platforma are rolul de a va asigura cel mai bun pret si cea mai buna oferta din tara. Cum se poate realiza asa ceva?

Simplu: Sky Group - unic importator si distribuitor al consumabilelor pentru imprimante inkjet si laser marca Sky Print, asigura distributia nationala prin intermediu a peste 1000 de computer-shop-uri ( revanzatori ai produselor SkyPrint ).

Toti acesti parteneri SkyPrint, computer-shop-uri sau firme specializate pe produsele IT&C va pot pune la dispozitie atat produsele noastre, consumabilele SkyPrint, cat si produsele lor proprii si anume produsele IT&C - laptopuri, tablete, imprimante, telefoane.
In prima faza am demarat printr-o gama mai restransa de produse IT&C ,urmand ca pe viitor sa extinem in functie de nevoile dvs, iar pentru asta avem nevoie de feed-back ul din partea dvs, motiv pentru care o sa va invitam pe parcurs sa ne raspundeti la anumite chestionare, chestionare care ne vor ajuta sa adaptam si mai bine platforma la nevoile dvs reale.
Promotii cu achizitionare directa

In curs de finalizare
Check PageRank