Termeni si conditii

Generalitati:

SKY GROUP SRL este unic importator in Romania a produselor SKYHORSE. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SKY GROUP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina - Termeni si conditii - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de SC SKY GROUP SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului skyhorse.ro, este denumita Client. Adresa web care este proprietatea SC SKY GROUP SRL (www.skyhorse.ro), va fi denumita generic site-ul skyhorse.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul skyhorse.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului skyhorse.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor ( n. Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul SKY GROUP, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (n. administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului skyhorse.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Asupra continutului site-ului www.skyprint.ro Societatea are drepturi exclusive .

Orice descoperire de frauda va fi inaintata de indata de catre SOCIETATE organelor in drept , SOCIETATEA urmand a fi despagubita cu valoarea prejudiciului suferit de autorul fraudei.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site si beneficiaza de protectie in conditiile L. 677/2001. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Constituie frauda : orice incercare de accesare a datelor cu caracter personal ale altui utilizator, incercarile de modificare a continutul site-ului www.skyprint.ro, tentativa de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , fara ca enumerarea sa fie una limitativa , fapte a caror constatare indrituiesc Administratorul site-ului sa solicite punere in miscare a actiunii penale , daune interese impotriva autorilor faptelor de fraudare.

Declinarea responsabilitatii:

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv , costurile de transport cazand in sarcina clientului.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului skyhorse.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie , conf. L. 449/2003.

Termene de livrare:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului skyhorse.ro. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Taxe suplimentare:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga cheltuieli de expeditie si/sau incasare , dupa caz. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@skyhorse.ro .

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI skyhorse.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL skyhorse.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI skyhorse.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul SOCIETATII. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Check PageRank