Canon BC-20, BC-23

Canon BC-20/23
Valabil si pentru : Canon BJC-4000, BJC-4100, BJC-4200, BJC-4550, BJC-5000  si  Apple StyleWriter 2400INSTRUCTIUNI DE REINCARCARE :
Pentru cartusul BC-20 sau BC-23, localizati orificiul de reincarcare in partea  superioara a cartusului. Exista o mica gaura centrala în interiorul acestui capac, vezi figura de mai sus.
Folositi un mic burghiu de 1/16 inch si largiti orificiul cartusului. Gauriti complet plasticul pana la burette.
Injectati foarte incet 20ml de cerneala, SkyPrint , cod : SKY-BC02. Introduceti cat mai adanc actul in buretele din interiorul cartusului.
In timpul injectarii extrageti usor si reintroduceti cat mai adanc acul , pe intreaga procedura , pentru a acoperi cat mai uniform buretele din interior , cu cerneala.
Orificiul trebuie astupat dupa reincarcare numai in situatia in care doriti sa transportati cartusul ,pentru a evita scurgerea de cerneala , in timpul printarii nu este nevoie sa fie acoperit.
Asezati cartusul pe cateva bucati de ziar si lasati-l acolo minim o ora ,perioada in care exista posibilitatea sa mai curga cateva picaturi de cerneala.
Introduceti cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatare sau printati urmatoarea pagina:
http://www.skyprint.ro/black.htm for Black.

Pentru rezultate impecabile , se recomanda  dupa reincarcare ,sa lasati cartusul in imprimanta minim 8 ore , permitand astfel buretelui sa absoarba uniform intreaga cantitate de cerneala injectata si totodata ca aceasta sa ajunga la capul de printare.
Nu exista niciun produs asociat
Check PageRank