Canon PGI-525, CLI-526

Aceste rezerve sunt similare cu celelalte rezerve de la Canon, singura diferenta fiind ca sunt mai sunt transparente si au o capacitate mai mica.

1. Acoperiti orificiul de iesire al cernelii cu capacul portocaliu care vine cu cartusul. Folositi un elastic pentru al fixa sau orice alta metoda pentru a acoperit acel orificiu pentru a preveni curgerile de cerneala in timpul refilarii.

2. Folositi un burghiu mic pentru a face o gaura in cercul alb in care scrie "PUSH", in locul indicat de sageata de mai sus.
3. Introduceti cerneala corespunzatoare cartusului. SKY-PG40B, respectiv SKY-CL41 color.
4. Injectati incet aproximativ 6 ml de cerneala black sau 3 ml de cerneala color corespunzatoare pana cand se va umple cartusul. Asteptati 15 secunde si apoi completati cu 2 ml de cerneala black sau 1 ml de cerneala color, pana se umple cartusul.
5. Sigilati gaura cu o bada adeziva sau un surubel. Gaura trebuie inchisa ermetic, in caz contrar cerneala va curge prin gaura de iesire.
6. Indeparteaza platicul portocaliu fixat la inceputul operatiunii.
7Montati cartusul in imprimanta si evectuat 1-3 cicluri de curatare sau printati urmatoarele pagini :
http://www.skyprint.ro/black.htm pentru Black
http://www. skyprint.ro/color.htm
pentru Color

Nota: La cartusele 525 si 526 cand contorul de pagini printate ajunge la 0 va da un mesaj de eroare. Se apasa "OK" pe mesajul de eroare, iar imprimanta va continua procedura de printare.


 

Check PageRank