HP no.364, 364XL, 920, 920XL

Prima metoda :
1. Puneti cartusul pe o bucata de ziar ca sa evitati patarea cu cerneala.
2. Puneti  capacul portocaliu de cauciuc, peste orificiul de evacuare a cernelii. Daca nu mai aveti capacul initial ,atunci puneti-va o manusa de cauciuc si tineti apasat cu degetul peste acest orificiu, evitand astfel scurgerea de cerneala din timpul reincarcarii cartusului.
3. Pentru cartusul standard ,umpleti siringa cu 4ml de cerneala,
recomandam cerneala SKY HP21black si SKY HP22 color ,
in cazul cartuselor XL ,  siringa se va umple cu aproximativ 8ml
de cerneala.
4. Daca intentioneti sa faceti reumplerea cartusului prin orificiul de ventilare , atunci va trebui sa dezlipiti eticheta de pe cartus  pentru a o putea identifica.
Daca puteti vizualiza orificiul de ventilare prin eticheta cartusului , atunci puteti sa intepati eticheta cu varful acului si sa patrundeti usor in buretele cartusului pana in capat.
5. Foarte  INCET  injectati cerneala si in micul orificiu de ventilare localizat in partea superioara a cartusului.
6. Dupa reincarcare mentineti pentru cateva minute capacul portocaliu pe cartus sau degetul dumneavoastra , pana cand cerneala este absorbita in intregime de catre burete.
7. Acum puteti sa scoateti capacul portocaliu sau sa luati degetul de pe orificiul de printare si lasati sa curga cerneala in exces , vreme de 2 minute.

8. Puneti cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatire sau printati
urmatoarea pagina : http://www.skyprint.ro/black.htm  pentru  Black
sau http://www.skyprint.ro/color.htm pentru Color.
Nota : cartusele standard nu pot fi umplute cu mai mult de 4 ml de cerneala din cauza constructiei cartusului .   Imprimantele care functioneaza cu aceste cartuse au un contor electronic integrat intr-un mic cip al imprimantei care inregistreaza numarul de caractere printat , astfel ca incepe de la cel mai mare numar si scade pe parcurs ce listati ajungand in final la zero. In acest moment apare un mesaj de eroare pe display ul imprimantei . Daca apasati OK pe acest mesaj, cartusul va continua sa listeze ,insa nivelul de cerneala nu va mai fi afisat corespunzator.
Pe unele tipuri de imprimante trebuie tinut apasat pe RESUME sau RESET pentru 10-15 secunde , astfel ca imprimanta va fi resetata si veti putea  lista in continuare fara nicio  problema 


A doua metoda de reincarcare (nu este recomandata pentru cartusele in variant XL )

Instructiuni :
1. Put Puneti cartusul pe o bucata de ziar ca sa evitati patarea cu cerneala.
2. Intoarceti cartusul cu orificiul de evacuare a cernelii , in sus.
3. Umpleti siringa cu 4ml de cerneala , SKY HP 21 sau SKY HP 22
4 Picurati cerneala in orificiul de printare a cartusului ca in imaginea alaturata.Cerneala va fi absorbita imediat de catre burette. Daca nu este absorbita repede , inseamna ca buretele este plin cu cerneala. Nota: NU intepati buretele cu varful acului.

5. Puneti cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatire sau printati urmatoarea pagina : http://www.skyprint.ro/black.htm  pentru  Black
sau http://www.skyprint.ro/color.htm pentru Color.
Daca este necesar ,lasati cartusul pentru 4 ore pana cand cerneala este absorbita in totalitate de catre burete.


Check PageRank