HP no.15, 40, 45

1. Intoarceti cartusul cu capul de printare in sus. Dati jos folia de pastic de langa capul de printare si impingeti bila de metal ,
din spatele foliei de plastic ,in interiorul cartusului.Se poate impinge bila de metal si fara a scoate folia de plastic.
2. Injectati incet 30 de ml de cerneala SkyPrint ,cod SKY-HP27  cu ajutorul unui ac cu varf mic ,nu folositi ac lung
deoarece cartusul are in interior o punga Mylar .

3. Sigilat orificiul de refillare , strangand cartusul din laterale (astfel se va creea un vacuum 
cand ii veti da drumul). Acum dati drumul cartusului, in cazul in care nu ati strans prea bine
cartusul pe laterale , in momentul in care ii dati
drumul exista posibilitatea sa curga un pic de cerneala prin capul de printare.
4. Puneti cartusul pe niste servetele si lasati-l asa timp de 5 minute , perioada in care s-ar putea sa mai curga cateva picaturi de cerneala. Evitati sa lasati  capul cartusului direct pe servetel, deoarece acesta va absorbi cerneala din cartus
5. Curatati siringa de cerneala pentru o viitoare folosire.
6. Instalati cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatare a cartusului sau printati urmatoarele pagini : http://www.skyprint.ro/black.htm for Black. Pentru rezultate optime se recomanda sa lasati cartusul instalat in imprimanta , vreme de o 8re ,perioada in care buretele este saturat cu cerneala, permitand astfel ca cerneala sa ajunga la capul de printare.

Daca sunteti interesat sa resetati nivelul de cerneala ,efectuati pasii urmatori :

Daca în prezent utilizati urmatoarele cartuse de cerneala HP 51641, HP 51645, C1823, C6615, C6578
 acesti pasi va va permite sa resetati sistemul ID & Ink Level Indicator încorporat în imprimanta.

RESETARE :
Scoateti cartusele din imprimanta.

Puneti o banda adeziva peste primele 4 contacte din partea stanga asa cum este prezentat in imaginea alaturata.
Puneti cartusul in imprimanta, inchideti capacul si asteptati 10 secunde.  Banda trebuie sa fie montata pe cartus atunci cand il introduceti in imprimanta.

Ridicati capacul imprimantei si in cateva secunde cartusul va reveni in pozitia pentru schimbat.  Imprimanta s-ar putea sa arate niste erori ,insa nu va faceti griji , nu este un motiv de ingrijorare.

Scoateti cartusul din imprimanta.

Scoateti banda de pe contactele din partea stranga si plasati-o pe primele 4 contacte din partea dreapta , ca in imaginea alaturata.

Puenti din nou cartusul in imprimanta ,inchideti capacul si asteptati 10 secunde.  Banda trebuie sa fie montata pe cartus atunci cand il introduceti in imprimanta.

Ridicati capacul imprimantei si in cateva secunde cartusul va reveni in pozitia pentru schimbat Imprimanta s-ar putea sa arate niste erori ,insa nu va faceti griji , nu este un motiv de ingrijorare.

Scoateti cartusul din imprimanta.

Scoateti banda de pe cartus.Puneti din nou cartusul in imprimanta si nivelul de cerneala o sa va indice MAXIM.Nu exista niciun produs asociat
Check PageRank