HP no. 49

INSTRUCTIUNI DE REINCARCARE :
1.  Orificiul de printare se afla localizat sub capacul de plastic verde sau albastru. Acesta trebuie scos cu grija cu ajutorul unei lame de cutit. Sau ca variant alternative, asezati cartusul intr-o parte , si apasat cu putere pe capacul de plastic ,pana se rupe sigiliul.
2Introduceti acul in orificiul corespunzator conform schitei alaturate si apasati pana sunteti sigur ca a ajuns in central cartusului
Note: Cartusul contine un burette asa ca s-ar putea sa simti o mica rezistenta.

Important: Cand veti scoate capacul cartu?ului color veti observa c? buretele este de culoare alb?. Nu schimbati culoarea buretelui. Completa?i culorile individuale pân? când culoarea doar începe s? se arate în burete alb.

3. Injectati INCET , 7ml de cerneala , recomandare SkyPrint , cod SKY-HP28, pana cand buretele este saturat.
4. Dupa reincarcare , capacul de plastic poate fi montat la loc si fixat cu ajutorul unei bande adezive.
5. Asezati cartusul pe niste servetele ,exista posibilitatea sa curga cateva picaturi de cerneala.Nu lasati cartusul cu capul de printare direct pe servetel, acesta va absorbi toata cerneala din cartus

Instructiuni pentru curatarea capului de printare :

1.     Curatati capul de printare numai in situatia  .
2.     Asigurati-va ca nu aveti bule de aer in cartus.
 -    Daca in urma ciclului de curatare totusi aveti problem sau chiar se si agraveaza ,atunci cu siguranta aveti bule de aer in interiorul cartusului.
 -    Daca aveti aer in cartus , atunci va trebui sa re-injectati putina cerneala in cartus , cand mai jos ,aproape de capul de printare.
3.     Urmariti instructiunile imprimantei pentru a efectua testul de curatare.
4.     Daca nici asa nu functioneaza inmuiati cartusul in apa fierbine, insa asezati numai capul de printare in apa fierbine pentru 2-3 secunde.
5.     Uscati capul de printare cu un servetel uscat.
6.     Reinstalati cartusul in imprimanta.
7.     Efectuati un ciclu de curatare a cartusului.
8.     Daca nici asa nu merge lasati capul cartusului inmuiat in apa fierbinte pentru minim 2 ore , puteti sa adaugati si 50% amoniac.
 
6. Montati cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatire  sau printati urmatoarea pagina :
http://www.skyprint.ro/color.htm for Color.
Check PageRank