HP no.23, 41, 78

1.  Orificiile de reincarcare sunt situate in partea de sus a cartusului si sunt acoperite cu niste capacele de plastic.  Acestea trebuiesc impinsa in interiorul cartusului (Un pix va poate ajuta in aceasta procedura).
2. Nu folositi eticheta de pe cartus pentru indentificarea corecta a culorilor fiecarei camer a cartusului , nu respecta ordinea corecta. Folositi imaginea alaturata. De asemenea puteti folosi o scobitoare cu ajutorul careia puteti sa aflati tipul de culoare corespunzatoare.
3.  Umpleti siringa cu ml de cerneala color ( recomadare : SkyPrint SKY-HP28 ). Introduceti acul in orificiul de reincarcare folosind diagram alaturata si impingeti-ll pana aproape de capatul cartusului.ATENTIE : cartusul contine un burette si s-ar putea sa simtiti o rezistenta usoara la impingere.
 4.   Injectati FOARTE INCET in prima faza 3ml de cerneala in partea de jos a cartusului, dupa care ridicati usor pana la mijlocul buretelui si injectati la fel de incet si restul de 5ml. (Daca se injecteaza toata cerneala in partea de jos a cartusului ,camerele cartusului se vor fisura si culorile se vor amesteca). Nu resigilati orificiile dupa reincarcare (capacelele de plastic initiale contineau un mic orificiu de ventilare pentru a permite aerului sa intre in cartus, necesar printarii).    Important:   NU injectati ultimii mililitri de cerneala daca acestia contin bule de aer.
5. . Puneti cartusul asezat pe un servetel de hartie si lasati-l min.30 de minute, perioada in care s-ar putea sa curga pe servetel cateva picaturi de cerneala. Aveti grija sa nu asezat capul de printare pe servertel ,deoarece acesta va absorbi toata cerneala din cartus. 
Check PageRank