Canon CLI220

Black & Color Cartridges
1. Acoperiti orificiul de evacuare cu sigiliul portocaliu de plastic sau banda de cauciuc cu care ajunge cartusul sau puneti pe mana o manusa de latex si apasati cu .degetul.
2. Dezlipiti o parte din eticheta cat sa reusiti sa identificati o mica “gropita” in cartus, aceasta se afla imediat sub orificiul care contine o biluta de metal.
3. In mijlocul acestei “gropite” incepeti sa forati cu ajutorul unui burghiu, un orificiul in cartus, acesta va fi orificiul de reincarcare..
4. Puneti un ac la siringa si umpleti-o cu culoarea corespunazatoare, se recomanda cerneala SkyPrint-SKY-PG40 pentru black ,respective SKY-CL41 pentru color.
5. Injectati foarte INCET 9ml de cerneala black ,respective 4ml de cerneala color prin orificiul de reincarcare.
6. Sigilati in final orificiul de reincarcare.
7. Scoateti sigiliul portocaliu de pe orificiul de evacuare
8.  Montati cartusul in imprimanta si evectuat 1-3 cicluri de curatare sau printati urmatoarele pagini :

http://www.skyprint.ro/black.htm for Black
http://www. skyprint.ro /color.htm for Color 
Note: Pe seria de cartuse 220 si  221 contine un contor electronic. Acest contor porneste de la un numai maxim si scade cu fiecare caracter printat, pana ajunge la zero..In acest moment apare un mesaj de eroare, daca dati click pe “OK” imprimanta continua sa printeze.
 
Daca aveti probleme la printare , deoarece va apare un mesaj de erare cu “empty cartridges” , verificati daca nu va clipeste un beculet portocaliu in imprimanta, de obicei este butonul cu alimentare de hartie, pe care trebuie sa tineti apasat timp de 5 secunde pana se opreste.  Aceasta operatiune nu reseteaza nivelul de cerneala. 
Check PageRank