CANON BCI-21/24 / BC-232 - BLACK

Capacul de pe partea superioara a cartusului trebuie sa fie eliminata. Acest lucru poate fi realizat foarte usor cu cutitul. Tineti cartusul cu eticheta spre dumneavoastra. Introduceti lama de cutit în locul de intalnire a capacului si rezervei<este necesar sa-l puneti inapoi pe cartus.

IDENTIFICATI ORIFICIUL  :
Odata eliminate capacul ,identificati orificiul din central cartusului , conform imaginii de mai sus si largiti-o pentru a putea permite acului sa fie introdus. Acum sunteti gata sa reincarcati rezerva cu cerneala.

INJECTARE CERNEALA
Injectati 4ml de cerneala SkyPrint, SKY-BC02. Intorduceti cat mai adanc acul in buretele din interiorul cartusului si in timpul procedurii de reincarcare , incet , ridicati acul ,dupa care ,incet , in introduceti din nou cat mai adanc in burette ,iar in tot acest timp FOARTE INCET , injectati cerneala, rationamentul acestui dute-vino este acela de a satura uniform buretele cu cerneala.
Asezati rezerva cu cerneala pe niste servetele . Acoperiti toate orificiile pe perioada depozitarii pentru a preveni scurgerea de cerneala .

Instalati rezerva in imprimantasi efectuati 1-3 cicluri de curatire sau printati urmatoarea pagina :
http://www.skyprint.ro/black.htm for Black
Se recomanda sa lasati rezerva reincarcata in imprimanta pentru 8 ore , pentru a permite buretelui sa fie saturat uniform cu cerneala
Nu exista niciun produs asociat
Check PageRank