CANON BC-05, BC-06 Photo Cartridge

Nota :
Cerneala este retinuta in cartus cu ajutorul unui burette intern.
INSTRUCTIUNI DE REINCARCARE :
 1) Asezati cartusul pe cateva bucati de ziar sau servetele ,deoarece exista riscul sa se stropeasca un pic in timpul procedurii de reincarcare.
2) Localizati orificiile de reincarcare in partea opusa capului de printare. Fiecare oroficiu corespunde unui compartiment de cerneala cu culoare diferita.
3) Folosind un mic burghiu, deschideti orificiile de reincarcare si incepeti sa sapati un pic in plastic.
4) Cu ajutorul unei scobitoiri verificati fiecare compartiment in parte si vedeti fiecare ce culoare are.
5) In timp de reincarcati un orificiu , sigilati celelalte doua orificii pentru a evita contaminarea.  
6) Introduceti acum prin orificiul de reincarcare si injectati foarte incet 2ml de cerneala in fiecare compartiment, recomandare SkyPrint ,cod SKY-BC05.
 


7) FOARTE INCET trebuie sa injectati intreaga cantitate in burete.
8) Exista posibilitatea ca sa nu puteti injecta uniform 2 ml in fiecare compartiment, deoarece nivelul poate sa fie diferit nivelul de cerneala initiala ramasa in cartus .
9) Puneti cartusul pe niste servetele si lasati minim o ora.Aveti grija sa nu intre in contact capul cartusului cu servetelul .Cateva picaturi de cerneala o s acurga din el. Orificiile de reincarcare nu trebuiesc resigilate, decat in situatia in care intentionati sa transportati cartusul.
 10) Instalati cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatire sau printati urmatoarea pagina www. skyprint.ro /color.htm for Color 
Va recomandam sa lasati cartusul in imprimanta nefolosita , minim 8 ore pentru a permite buretelui sa absoarba intreaga cantitate de cerneala.
Check PageRank