CANON BC-01, BC-02

Valabil pentru mai multe modele de cartuse Canon
Atentie, sunt 2 tipuri diferite de cartuse. Versiunea mai veche cu un singur orificiu de ventilare si modelul mai nou , cu 2 orificii de ventilare.
MODELUL CU ORIFICIUL DUBLU :
Localizati orificiude reincarcare (in partea dreapta-sus a cartusului).  Folositi un carlig mic de metal (disponibil in kitul de refill SkyPrint ), si introduceti-l in orificiul de reincarcare, dupa care rasuciti de 3-4 ori si trageti-l usor afara.  Acum sunteti gata sa incepeti reincarcarea.  Asezati cartusul pe cateva bucati de ziar.  Injectati usor pana la 20ml de cerneala SkyPrint ,cod : SKY-BC02.   Faceti scurte pauze din cand in cand ,permitand buretelui sa absoarba cerneala.   Cartusul daca nu este complet gol ,exista posibilitatea sa nu puteti injecta intreaga cantitate de cerneala.
MODELUL CU UN SINGUR ORIFICIU :
Localizati orificiude reincarcare (in partea dreapta-sus a cartusului). Largiti orificiu folosind o surubelnita de dimensiunea 1/16".   Asezati cartusul pe cateva bucati de ziar.  Inject up to 20cc of black ink into the cartridge.  
Lasati cartusul pe cateva bucati de ziar sau servetele pentru minim o ora ,perioada in care o sa mai curga cateva picaturi de cerneala. Nu lasati capul cartusului sa intra in contact cu servetelul ,deoarece acesta va absorbi intreaga cantitate de cerneala. Asteptati-va sa curga cateva picaturi de cerneala -. Nu este necesar sa resigilati orificiul de reincarcare ,numai in situatia in care doriti sa transportati cartusul.
Instalati cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatirie sau printati urmatoarea pagina :
 http://www.skyprint.ro/black.htmfor Black

Pentru rezultate optime , lasati cartusul in imprimanta dupa reincarcare , minim 8 ore ptr ca buretele sa fie saturat cu cerneala.
Nu exista niciun produs asociat
Check PageRank