BROTHER - LC01

INSTRUCTIUNI REINCARCARE :
1.Acoperiti orificiul de evacuare a cernelii din partea de jos a cartusului ,pentru a evita scurgerea de cerneala in momentul in care se va realize orificiul de refillare in partea superioara a cartusului.
2.Trebuie scoasa eticheta de pe cartus.
3. Folosind o surubelnita, efectuati orificiul de reincarcare in partea superioara a cartusului, sub eticheta, conform imaginii de mai sus.
4Umpleti siringa cu 10ml de cerneala Black , respectiv 5-8ml cerneala color, recomandam cernealaSkyPrint SKY-L016/Bk ,  respectiv            SKY-L026Color.
5. Foarte incet injectati cerneala in buretele cartusului.
6. In final trebuie sigilat foarte bine orificiul prin care ati efectuat reincarcarea, in caz contrar acesta va curge.
8. Montati cartusul in imprimanta si efectuati 1-3 cicluri de curatare a cartusului sau printati urmatoarele pagini : http://www.skyprint.ro/black.htm for Black http://www.skyprint.ro/color.htm for Color 
Pentru rezultate optime, se recomanda ca dupa reincarcare sa lasati cartusul instalat in imprimanta minim 8 ore pentru a permite buretelui sa absoarba uniform intreaga cantitate de cerneala.?NOTE: Daca rezerva dvs a mai fost incarcata , atunci cantitatea de cerneala care se poate introduce in cartus va fi mai mica din cauza puterii de retentie mai mica a buretelui .
Check PageRank